Oryantasyon Etkinliği Düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu olarak bu yıl aramıza katılan 786 yeni öğrencimiz ile birlikte gerek örgün gerekse ikinci öğretim öğrencilerimiz ile birlikte 2500 öğrencimiz ile eğitim öğretime başlamış bulunuyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da aramıza katılan öğrencilerimize hoş geldin anlamını taşıyan tanışma ve kaynaşma faaliyetlerimiz kapsamında bu yılki ORYANTASYON etkinliğimizi de gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Programımıza katılan dış paydaşlarımız olan sponsorlarımıza, kıymetli öğretim elamanı arkadaşlarıma, idari personellerimize, sevgili öğrencilerimize ve bizlerin çalışmalarını toplumumuza ileten basınımızın çok müstesna temsilcilerine teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Doç. Dr. Fatih Uslu Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO Müdürü

Eklenme tarihi: 13.10.2023 12:08:25