MANAVGAT MYO’DAN TOPRAKSIZ TARIM UYGULAMASI

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programı 2019-2020 eğitim- öğretim yılından itibaren öğrenci almaya başlamış ve gerek teorik gerekse uygulama dersleri ile “Ön lisans” derecesine sahip öğrenci yetiştirmektedir. Bölüm hocalarından Doç. Dr. Aylin Kabaş yürütücülüğünde Akdeniz Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler Birimi ve Karaca Tarım tarafından desteklenen topraksız tarım sistemi Meslek Yüksek Okulu bünyesine kazandırılmıştır.

Öğrencilerimizin tarımsal üretimde yeni teknik ve teknolojileri yerinde uygulamalı olarak görmesi eğitim kalitemizin artmasında katkıda bulunacak bu sistemin kurulumunda tarımsal öğretime karşılıksız destek veren Karaca Tarıma teşekkür ederiz.

Eklenme tarihi: 13.04.2023 11:40:54
Son güncelleme: 13.04.2023 11:42:18