VİZE SINAVI DUYURUSU

Sevgili Öğrencilerimiz,

“COVID-19 salgını” nedeni ile VİZE sınavlarının ÖDEV şeklinde yapılması karar verilmiştir.

Derslerin eğitmenleri tarafından en geç 10 Nisan 2020 tarihine kadar ödev içeriklerini sizlere duyurulacaktır.

Ödevler AKUZEM sistemi(OYS) üzerinden yürütülecektir.

Ödevlerinizi 27 Nisan-3 Mayıs  2020 tarihleri arasında OYS sistemine yükleyebileceksiniz ( Bu konuda AKUZEM tarafından size bilgi verilecektir)

Dönem sonu ortalamanızda ödev puanlarınız %40, final sınavınız %60 oranında etkili olacaktır.

Final Sınav tarihlerine ve uygulama şekline salgının durumuna göre Haziran 2020’de karar verilecektir.