ÜNİVERSİTE HALI SAHA AÇILIŞINDA DOSTLUK MAÇI

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu avlusunda bulunan ve pandemi sonrasında yenilenerek yeniden kullanımına başlanan ÜNİVERSİTE HALI SAHA’nın açılış maçında Manavgat ilçe protokolü ve Manavgat Yerleşkesi Öğretim Üyeleri arasında DOSTLUK MAÇI gerçekleştirildi.

Maçın başlama vuruşunu ilçe Kaymakamı Sayın Abdulkadir Demir’in yaptığı müsabakanın hakemliğini aynı zamanda profesyonel futbol hakemliği de yapmış olan Akdeniz Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit D. Uluşar yaptı.

Kırmızı takımın kaptığını Manavgat Barosu Başkanı Av. Erol Ogan yaparken, beyaz takımın kaptanlığını ise müdürümüz Doç. Dr. Fatih Uslu gerçekleştirdi.

Beyaz takımın 3-2 kazandığı dostluk maçının teknik direktörlüklerini ise İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Tunç ve İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç yaptı.

Müsabakayı izleyenler arasında Manavgat Matso Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru İçigen ve çok sayıda öğretim elamanı yer aldı.