Manavgat Meslek Yüksekokulu’ndan Erasmus+ Başarısı

Manavgat Meslek Yüksekokulu, Erasmus+ kapsamında, Dünya’nın en iyi ilk 1000 üniversitesi arasında bulunan (2022 Times Higher Education sıralamasına göre 600. sırada) Bükreş Ekonomi Üniversitesi (ASE) ile akademik personelin ders vermesi ve staj hareketliliği için 2028 yılına kadar geçerli protokol imzalanmıştır.

Bu anlaşmanın imzalanmasında katkı sağlayan başta Akdeniz Üniversitesi Rektörü, Sayın Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN olmak üzere Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Fatih USLU ve Manavgat MYO Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Erkan Kadir ŞİMŞEK ile tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.