2020-21 BAHAR TEK DERS SINAVI BİLGİLENDİRMESİ VE SINAV TAKVİMİ

2020-2021 Bahar Dönemi tek ders sınavlarımız aşağıda verilen sınav takvimine göre 29 ve 30 Temmuz 2021 tarihlerinde belirtilen saatlerde MS Teams üzerinden çevrimiçi (online) yapılacaktır. MS Teams’in kurulumu, kullanımı, giriş şifresi alma vb. işlemleriniz için tıklayınız.

Sınavı yapılacak olan ders için MS Teams’te  “Ders Adı-TEK DERS SINAVI” (örneğin: Genel İşletme-TEK DERS SINAVI) şeklinde ekipler oluşturulmuştur. Lütfen sınav gün ve saatinde daha önce dahil edilmiş olduğunuz sınav ekibine girerek öğretim elemanlarımız tarafından sınav saatinden 5 dk. önce başlatılacak olan sınav oturumuna katılım gösteriniz.
Başarılar dilerim.

Bahar Dönemi Tek Ders Sınav Takvimine erişmek için tıklayınız.