Ek Sınavlarına ilişkin Duyuru ve Takvimler

Ek Sınav 2 Takvimi Açıklandı Aşağıdan indirebilirsiniz:

Ek Sınav 2 Takvimi

Ek Sınav 1 Takvimi Açıklandı Aşağıdan indirebilirsiniz

Ek Sınav 1 Takvimi

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44 üncü Maddesi (c) Fıkrasının, Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Diploma Programlarında Uygulanmasına İlişkin İşlemler hakkındaki, OİDB internet sayfasında yer alan duyurumuza başvuru linki aşağıdadır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Azami Öğrenim Süresi Dolan Ön Lisans ve Lisans Diploma Programları İçin İki Ek Sınavlarına ilişkin Akademik Takvim Açıklandı.
*Başvuru Bağlantısına Duyuru Sayfasından Ulaşabilirsiniz.
Duyuruya Gitmek için Tıklayınız