Yeni Kayıt Duyurusu

Okulumuza yeni kayıt olacak öğrencilerimize duyurulur.

e-devlet üzerinden kayıtlar 11-16 Ağustos tarihlerinde arasında, şahsen başvuru yapacak olan öğrencilerimiz için kayıtlar 14-18 Ağustos tarihlerinde yapılacaktır. (e-devlet üzerinden kayıt yapanların okula gelmesine gerek yoktur.)

Ders seçimlerini 11-15 Eylül tarihleri arasında öğrencilerimiz kendileri yapacaklardır. Seçilecek olan derslerin şube kodları bölümler itibariyle sayfamızda daha sonra yayınlanacaktır. İkinci öğretim öğrencileri katkı paylarını 11-15 Eylül tarihlerinde (TEB üzerinden öğrenci numarası ile)ödedikten sonra ders seçme işlemlerini yapacaklardır. Ders seçim işlemlerinde hata veya eksiklik olması durumunda 18-22 Eylül tarihleri arasında danışmanları ile görüşerek ders seçme işlemlerini tamamlayabilirler.

Yeni kayıt olacak öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Misyon

Turizmin merkezi olan Antalya’nın turizm gelirlerinin %30’unu sağlayan Manavgat’ta bulunan Meslek Yüksekokulu olarak Misyonumuz; Temel eğitimini almış, çalışacağı sektörün beklentilerine uygun ara eleman yetiştirmek, Eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek, İlişki içinde bulunulan sektörlerle ilgili projeler üretmek, Ulusal ve uluslararası projeler üretmek, Toplumsal bilinci arttırıcı faaliyetlerde bulunmaktır.

Vizyon

Sürekli değişen ve yenilenen küresel koşullara ve teknolojiye uyum sağlayabilecek, çağın gereksinimlerini algılayan, bölgesel ve milli sorunlara sahip çıkacak öğrenciler yetiştirmektir.