MAZERET SINAVI ve SINAV İTİRAZI

Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar döneminde çevrimiçi gerçekleştirilen eğitim ve sınav hizmetlerimizin yanı sıra öğrencilerimiz, “MAZERET SINAVI” ve “SINAV İTİRAZI” başvuru işlemlerini de çevrimiçi olarak yapabileceklerdir.

Sınav notuna itiraz başvurusu;
sinavislem.akdeniz.edu.tr/notitiraz.aspx adresindeki sayfada Öğrenci No ve OBS şifresi girilerek gerçekleştirilebilecektir.
Sınav itiraz başvuru işlemleri ilgili birim sekreterinin mail adresine gönderilecek olup sadece içerisinde bulunmuş olduğumuz olağanüstü hal durumu çerçevesinde geçerli olmak kaydıyla itiraz komisyonu olarak; dersi yürüten öğretim elemanı ve ilgili bölüm başkanı olacaktır.
Sınav itirazı ilgili bölüm başkanı ve öğretim elemanı tarafından incelendikten sonra not değişikliği söz konusu olacak ise ykk ile sınav not değiştirme işlemi ilgili birim öğrenci işleri tarafından gerçekleştirilecektir. Not değişikliği olsa da olmasa da öğrenciye konuyla ilgili bilgilendirme maili birimler tarafından gönderilecektir. Sorumluluk birimlere aittir

Mazeret sınavı başvurusu;
sinavislem.akdeniz.edu.tr/mazeretsinavi.aspx adresindeki sayfadan, Öğrenci numarası ve OBS şifresi girilerek gerçekleştirilecektir. Bu sayfada öğrencilerden mazeretini gösteren birde kanıtlayıcı evrak istenecektir.
Her iki başvuruda da kontrol amaçlı bir bilgilendirme e-postası öğrencilere gönderilecektir. Başvurular birim sekreterleri maillerine gönderilecektir. Birimlerce incelendikten sonra sonuç hakkında yine birimlerce öğrenciler bilgilendirilecektir.
Mazeret sınav başvurusu ve sınav itiraz başvurusu da ilgili birim sekreteri mail adresine gönderilecek olup koordinasyon ve takip işlemi ilgili birimlerce yapılacaktır

Mazeret sınavı son başvuru tarihi 24 Mayıs 2020, Ara Sınav notuna itirazın son günü 08 Haziran 2020‘dir.

Misyon

Turizmin merkezi olan Antalya’nın turizm gelirlerinin %30’unu sağlayan Manavgat’ta bulunan Meslek Yüksekokulu olarak Misyonumuz; Temel eğitimini almış, çalışacağı sektörün beklentilerine uygun ara eleman yetiştirmek, Eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermek, İlişki içinde bulunulan sektörlerle ilgili projeler üretmek, Ulusal ve uluslararası projeler üretmek, Toplumsal bilinci arttırıcı faaliyetlerde bulunmaktır.

Vizyon

Sürekli değişen ve yenilenen küresel koşullara ve teknolojiye uyum sağlayabilecek, çağın gereksinimlerini algılayan, bölgesel ve milli sorunlara sahip çıkacak öğrenciler yetiştirmektir.