2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu
Önlisans Programlar İçin
Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Kayıt Tarihleri
Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri 22-26 Şubat 2021
Yatay Geçiş Başvurusu Kabul Edilen Yedek Adayların Kesin Kayıt Tarihleri 01-05 Mart 2021
Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri Yatırma ve Kayıt Yenileme Süresi 22-26 Şubat 2021
Yatay geçişle alakalı her türlü sorularınızı başvuru yapmak istediğiniz Birime sorabilirsiniz. Birim İletişim Bilgileri İçin Tıklayınız.

Üniversitemize 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Kayıt Tarihleri İle İlgili İşlemler;

★ 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş başvuruları sonucunda, kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 22-26 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru esnasında sisteme yüklenen belgelerin asılları ve aşağıda belirtilen belgeler şahsen ya da posta/kargo yoluyla başvuru yapılan Birime (Meslek Yüksekokul) teslim edilecektir.  Belgelerin Birime teslim tarihi esas alınır, ortaya çıkabilecek olan gecikme vb. olumsuzluklardan Üniversitemiz sorumlu tutulamaz.

1- “Yatay Geçiş Kayıt Formu”

2- Sağlık Kurulu Raporu (Aşağıda belirtilen ve programın özel koşulları arasında programa kayıt olabilmek için sağlık raporu istenen diploma programlarına yerleşen adayların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 31.08.2020 tarihli yazısı gereğince herhangi bir hastalığı olmadığına dair düzenlenmiş tek hekim raporu), Diğer diploma programlarına yerleşen adaylardan sağlık raporu istenmeyecektir.

* Sivil Savunma ve İtfaiyecilik (Örgün Öğretim) Programı (Elmalı MYO)
* Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
* İlk ve Acil Yardım (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
* Diyaliz Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
* Tıbbi Görüntüleme Teknikleri (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
* Yaşlı Bakımı (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
* Fizyoterapi (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sağlık Hizmetleri MYO)
* Özel Güvenlik ve Koruma (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sosyal Bilimler MYO)
* Sivil Savunma ve İtfaiyecilik (Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Teknik Bilimler MYO)
* Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği(Örgün ve İkinci Öğretim)Programı (Sosyal Bilimler MYO)

3- Adli Sicil Kaydı (Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak) istenen diploma programları:

* Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği(Örgün ve İkinci Öğretim) Programı (Sosyal Bilimler MYO)

4- Genel Ağırlıklı Not Ortalaması (GANO) ile Yatay Geçiş hakkı kazanan adayların “Yatay Geçişine Engel Yoktur.” belgesinin yukarıdaki belgelerle birlikte göndermesi gerekmektedir.

Yatay Geçiş Duyurusu

Yatay geçişler ve diğer tüm duyurulara Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Sayfamızda ulaşabilirsiniz…

Yatay Geçiş Duyurusu